Concert in’t Heesbos

VZW Folkmjuzik organiseert aan de rand van het Heesbos in Zelem (Halen) deze zomer een reeks intieme (semi-) akoustische concerten. Geniet van de natuur, geniet van de muziek, kortom: welkom!

Scroll naar beneden om je tickets te bestellen. Na je bestelling ontvang je via mail meer info.

30 juni ’21 om 20u: Philip Masure en Hans Jochems: VOLZET

Philip Masure en Hans Jochems besnaren elkaar met cister en gitaar. Hun tweestemmige zang spreekt van geduldige ontrouw en eenzaam plezier. Philip leidt al jaren alles wat met DADGAD-gitaar samenhangt tussen Dublin en Berlijn. Hans proeft van Blues en Bach. Waar het stroomt, daar is muziek.

VOLZET: 7 juli ’21 om 20u: Maarten Decombel en Toon Van Mierlo: VOLZET

Foto: Ward Dhoore

Al jaren zijn Maarten en Toon muzikale kameraden en spelen of speelden ze samen in diverse folkgroepen. Op 7 juli kan je hen samen horen met een compleet nieuw programma.

14 juli ’21 om 20u: Naragonia & Guests (Jo Zanders, Charlotte en Mathijs Van Mierlo): VOLZET

Proef in’t echt mee van een fragment van de Guesthouse Sessies, een reeks livestream-concerten die Toon en Pascale organiseerden de afgelopen maanden: Naragonia+ Guests= Feest

VOLZET 28 juli ’21 om 20u: Guy Swinnen: VOLZET

Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een blad, maar een heel hoofdstuk.  Deze immer sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij zijn band The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan.

Foto:Koen Bauters

http://naragonia.com/concert-int-heesbos/

4 augustus ’21 om 20u: Edra

Jarenlang ontmoetten Raphaël De Cock (Griff, Voxtra, Osuna, Halewyn, Zefiro torna/Balsam, ..) en Edwin Vanvinckenroye (Troissoeur, Tribe, …) elkaar voornamelijk naast de podia met de intentie ooit samen te musiceren. Onlangs verbonden zij hun stemmen en strijkstokken voor enkele intieme “bubbel” huiskamerconcerten waaruit uiteindelijk EDRA is ontstaan. EDRA refereert gedeeltelijk naar de klimop (Hedera helix) die spiralend alle kanten uitkijkend zijn weg naar het licht zoekt…

https://sites.google.com/view/edra-poeticfolk/home/nl?authuser=0

Vlaanderen verbeelding werkt

Deze concerten worden mogelijk gemaakt met de steun van de Vlaamse Overheid.